Imagen de una representación del Tirant lo Blanch
Imagen de una representación del Tirant lo Blanch - ABC
Actos del 9 d'Octubre

El Ayuntamiento de Alicante alberga hasta el viernes la lectura ininterrumpida del Tirant lo Blanch

Las puertas del Palau de la Generalitat estarán este miércoles abiertas al público y habrá actividades para niños en las tres capitales

VALENCIAActualizado:

El Gobierno valenciano ha programado una serie de actividades lúdicas y culturales en las tres provincias para celebrar la festividad del 9 'Octubre que este miércoles, 5 de octubre, tienen como protagonista al Tirant lo Blanch de Joanot Martorell.

Agenda completa para el miércoles 5 de octubre

Jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat amb recorregut delimitat 9:00 – 20:00 El Palau de la Generalitat obri les portes perquè tots el que vulguen puguen visitar el Pati Gòtic, la Sala Daurada o la Sala de l'Escrivania.

10:00 Lectura del Tirant lo Blanch a l'Ajuntament d'Alacant.

Lectura en horari ininterromput des de dimecres 5 a divendres 7 d'octubre al Saló Blau de l'Ajuntament d'Alacant. Inciarà la lectura l'Excm. Sr. Acalde i a continuació la resta de membres de la corporació i d'altres institucions. Continuaran alumnes d'instituts de la ciutat fins a la cloenda del dia 7 d'octubre amb personalitats i representants del món de la cultura i la societat alacantina.

• 18:00 Activitat per a xiquets

◦ València: El llibre dels fets al Palau de la Generalitat en C/ Cavallers

◦ Castelló: Els Donyets perduts en un regne llunyà a la Casa dels Caragols en C/ Major

◦ Alacant: El fabuloso viaje de Christian Andersen al Teatre Arniches en Av. Aguilera