Miki Dkai, còmic que actuarà a Valencia en el «Circuito Café Teatro»
Miki Dkai, còmic que actuarà a Valencia en el «Circuito Café Teatro» - ABC
Cultura i oci

Comença la temporada del «Circuito Café Teatro Valencia»

Espectacles d'humor de dijous a diumenge a diferents locals de València i poblacions properes a un preu de entre 6 i 8 euros

VALÈNCIAActualizado:

Monòlegs, cançó d'humor, màgia còmica, beatbox comèdia i cafè teatre són els estils elegits per a la primera programació de temporada (octubre i novembre) del «Circuito Café Teatro Valencia». Espectacles d'humor de dijous a diumenge a diferents locals de València i poblacions properes a un preu de entre 6 i 8 euros amb consumició.

En esta primera programació estaran alguns dels artistes guanyadors del Concurs de la temporada passada. Paco Enlaluna (1r Premi i Premi espectacle més original) amb «En concierto sentido del humor», Patricia Sornosa (2n Premi, Premi del públic i Premi Millor interpretació) amb el seu monòleg «Género fresco» i Mag Marín (Premi Menció especial del jurat ) amb el seu espectacle de màgia còmica «Artimaña».

Miki Dkai torna als locals del Circuit però aquesta vegada amb un monòleg nou «El Colesterol te llama», on el còmic gadità, que ja porta dos anys vivint a Rafelbunyol, donarà la seua visió de com són els valencians.

Per primera vegada, arriba al Circuit des de Barcelona, Miguel Ángel Marín amb el seu monòleg «Crisistiendo», on revela els secrets de la crisi, amb «l'humor crític i àcid d'un autèntic supervivent d'aquest Katacrak mundial».

També com a novetat en esta programació, Emmanuel Vizcaíno presentarà el seu espectacle de cafè teatre «El mensaje de Gabriel», on el personatge de l'arcàngel Gabriel haurà de baixar a la terra per donar el missatge del retorn imminent d'un Crist planer i amb accent argentí.

Diego Varea i Simó Martí, còmics valencians, s'han ajuntat en aquesta ocasió per crear un espectacle de comèdia nou amb tocs musicals, «Jacinto y Hemorragio». «Mediocritat i Decadència en estat pur», segons indiquen des de l'organització. A més, Bocabeats, ja presents en l'anterior temporada –encara que van tenir una visita fugaç– tornen amb el seu espectacle de beatbox comèdia «ChuVascos», on entrellacen monòleg amb imitacions musicals.

Un altre any, «com sempre», els còmics de Valencia Comedy formen part d'esta primera programació, on estarà Oscar Tramoyeres, Alex Martínez, Pablo Carrascosa i Pablo dels Reis.

El «Circuito Café Teatro Valencia» ofereix dosi d'humor durant tot l'any, d'octubre a maig. Consulta el programa complet ací.