Imatge del cartell del concert de Els Amics de les Arts en València
Imatge del cartell del concert de Els Amics de les Arts en València - ABC
Música

Els Amics de les Arts, en concert en el Palau de la Música de València

El espectacle, que tindrá lloc el 26 de maig, forma part del cicle «Rock, pop... al Palau», en el que actuaran també Carmen París i RevolveR en juny

ABC
VALÈNCIAActualizado:

El grup barceloní Els Amics de les Arts actuarà el dissabte 26 de maig en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València. El quartet segueix amb la gira de presentació del disc Un estrany poder (Sony Music), el seu cinquè àlbum d’estudi. L’espectacle forma part del cicle Rock, pop... al Palau que va nàixer la temporada passada amb l’objectiu de donar acollida a tot tipus de propostes musicals en les taules de l’auditori del Passeig de l’Albereda.

Un estrany poder es va editar en febrer de l’any passat. Cançons com “El seu gran hit”, “Les coses” o “No ho entens” han mostrat el nou camí musical de la banda, que ha eixamplat els seus registres amb bases electròniques i ritmes més ballables. Això sí, sense perdre les harmonies vocals i les lletres carregades d’ironia que els caracteritzen. Al llarg de l’últim any, la formació ha recorregut bona part de la geografia catalana actuant en festivals, festes majors, teatres i sales. A més, també van tenir l’oportunitat de tocar a Madrid.

En esta ocasió, Els Amics de les Arts tornaran a València amb l’espectacle totalment consolidat. La presentació de l’àlbum en el Cap i Casal va tenir lloc el mes de juny de 2017, amb les entrades exhaurides. Ara, la banda aprofitarà per a recuperar algunes cançons que no van poder entrar en la primera selecció. A més, posaran en escena tot el seu joc de llums i colors.

El passat mes de març, Els Amics de les Arts van recollir el Premi Enderrock de la crítica al Millor Artista del 2017. Este guardó és escollit per una selecció de 25 periodistes catalans, valencians i balears vinculats al grup editorial Enderrock i a mitjans independents. Esta distinció va servir per a reconèixer les cançons d’Un estrany poder i, també, l’escenografia dels concerts de la banda. Uns espectacles vitals, radiants i carregats de bones energies que el públic valencià podrà gaudir el pròxim 26 de maig.

Entrades a la venda

Les localitats per al concert estan a la venda per Internet en la pàgina oficial del Palau de la Música i Servientradas per 9 euros més despeses de distribució. A més, els tiquets es poden adquirir de forma presencial en les taquilles del recinte de dimarts a diumenge, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 21:30 hores.

El cicle Rock, pop... al Palau

Després de l’actuació de Els Amics de les Arts, el festival Rock, pop... al Palau acollirà les presentacions de Carmen París (7 de juny); i RevolveR (17 de juny). Els concerts es reprendran després de l’estiu.

Rock, pop..., al Palau és una iniciativa del Palau de la Música en col·laboració amb l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV).