ABC EN VALENCIÀ

«Mitologia del periodisme gràfic»: una mostra davant els estereotips del llenguatge fotoperiodístic

L’exposició exhibeix un total de 105 imatges relatives a 11 episodis distints que recorren des de principis del segle XIX fins l’actualitat

«Mitologia del periodisme gràfic»: una mostra davant els estereotips del llenguatge fotoperiodístic

La guerra del Vietnam, el colp d’Estat del 23-F, el conflicte d’Israel i Palestina, els atemptats terroristes de l’11-S, el cos sense vida del menut sirià Aylan Kurdi en una platja de Turquia... Així fins a 11 episodis distints, que transiten des de principis del segle XIX i fins els nostres dies. Res escapa a l’objectiu de la mostra ‘Mitologia del periodisme gràfic’. Una exposició que aplega aquest proper divendres al Centre del Carme de València i que proposa un recorregut a través de 105 instantànies, la majoria d’elles originals, que conviden a qüestionar els estereotips existents al voltant del fotoperiodisme i del llenguatge visual.

La mostra, comissariada per Pablo Brezo amb el suport de la Unió de Periodistes Valencians i la col·laboració del Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, reunirà els treballs d’un gran nombre de fotoperiodistes.

‘Mitologia del periodisme gràfic’ estarà exposada al públic fins el proper 29 de gener.

Toda la actualidad en portada

comentarios