Imatge de la web de Generació Espontània de la UPV
Imatge de la web de Generació Espontània de la UPV - ABC
Treball

La UPV busca 100 joves per a la tercera edició de la seua jornada de captació de talent

Els aspirants s'han de preinscriure a través de la seua intranet amb la data del 15 d'octubre de 2017

VALÈNCIAActualizado:

La Universitat Politècnica de València (UPV) ha obert el procés de selecció per a la tercera edició de la seua Jornada QdaT de captació de talent, que tindrà lloc el proper 30 de novembre de 2017 i permetrà a 100 joves entrar en contacte amb les empreses col·laboradores de l'esdeveniment, entre les quals es troben companyies del prestigi d'Abbott, Airbus, Alfatec, Celestica, Ford, GH Group, GMV, Grefusa, Indra, Leroy Merlin, LIDL, Mahle Nagares, PWC, Stadler o Torrecid.

Per a poder participar, els aspirants s'han de preinscriure necessàriament a través de la seua intranet amb la data del 15 d'octubre de 2017 (inclosa) com a límit. El procés de selecció, on prevaldran els perfils amb bon expedient acadèmic i les competències més demandades al mercat laboral, constarà de dues fases.

En la primera d'elles es valoraran, entre altres aspectes, els idiomes, les pràctiques en empresa, la pertinença a equips de Generació Espontània, ser esportista d'elit o haver obtingut titulació en el conservatori. En la segona, serà el moment d'avaluar competències com la capacitat de treball en equip, el lideratge o la comunicació oral.

44 contractes laborals i 22 de pràctiques

Dels 100 participants en l'edició de l'any passat, que va tenir lloc l'1 de desembre, 66 es van incorporar al mercat laboral, 44 d'ells amb contractes laborals i 22 a través de pràctiques en empresa.