Imatge dels donuts del Dunkin' Coffee
Imatge dels donuts del Dunkin' Coffee - ABC
Restaurants

Dos Dunkin' Coffee més per a la Comunitat Valenciana

La marca ha obert el segon dels seus establiments a València, al carrer la Pau

VALÈNCIAActualizado:

València tindrà un nou Dunkin' Coffee, la reconeguda marca que es va fer famosa per la seua varietat de donuts i, també des de fa un temps, pel seu café. Així, la marca emblemàtica del Grup Dunkin' Brands, Inc (Nasdaq: DNKN) a Espanya, ha anunciat l'obertura de dos nous restaurants a la Comunitat Valenciana en les últimes setmanes, concretament a Alacant i València. Els dos establiments es troben localitzats en dos dels carrers comercials més importants d'aquestes ciutats.

En primer lloc, el nou Dunkin' Coffee d'Alacant va obrir les seves portes el passat 1 de novembre a la Rambla de Méndez Núñez número 21, on més d'un centenar de persones es van congregar a les portes davant l'expectació de l'obertura, es tracta de l' primer restaurant a la ciutat. Es tracta d'un local de 86 metres quadrats que serà operat per la companyia. Amb aquesta obertura la cadena ha generat 6 nous llocs de treball, procedents de borses d'ocupació locals.

D'altra banda, Dunkin' Coffee ha anunciat l'obertura del seu segon restaurant a València. L'establiment, que ha obert les seves portes el 3 de novembre, es troba localitzat al carrer de la Pau número 44, en el ple cor de la ciutat. Així, el local que compta amb 154 metres quadrats serà operat per la companyia i generarà 6 nous llocs de treball. L'altre se situa al carrer de Vitòria, 1.

Des de l'organització comenten que els dos nous establiments compten amb la nova imatge de l'ensenya i oferiran als seus clients mobiliari renovat i els equips més moderns, vitrines, menú board digital, WIFI gratuït o la possibilitat de realitzar pagaments amb targeta de crèdit.

Aquestes obertures suposen un pas més cap a l'expansió de la companyia a Llevant, considerat un dels mercats estratègics de la cadena, i suma 3 establiments a la Comunitat Valenciana, totes ells oberts a 2016.