Rodríguez clausura la I Fira Agrícola de la Diputació per a acostar l'Escola de Capatassos a les empreses - DIPUTACIÓ
València

Rodríguez clausura la I Fira Agrícola de la Diputació per a acostar l'Escola de Capatassos a les empreses

La corporació provincial seguirà treballant en la dinamització d'aquest centre formatiu. Al llarg d'enguany s'escometrà la mecanització del sistema de regadiu

VALÈNCIAActualizado:

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha clausurat la I Fira Professional Agrícola i de Jardineria de l'Escola de Capatassos de Catarroja (ECA), propietat de la corporació provincial. “És important posicionar a un sector tan important per a la nostra terra com és l'agrícola”, ha assegurat Rodríguez, qui ha volgut posar el focus en l'esforç de l'escola de capatassos “per apostar, curs després de curs, per millorar la seua oferta formativa”.

L'objectiu de la fira ha sigut acostar als alumnes al món laboral, impulsant el contacte amb les empreses participants que, al mateix temps, han mostrat els seus productes i les últimes novetats en les quals estan treballant. En total, més de 40 expositors d'associacions i firmes referents en el sector.

“Tot un èxit”, segons la diputada de Benestar Social i Educació, Mercedes Berenguer. “Els estudiants tenen l'oportunitat, amb aquest tipus d'esdeveniments, d'acabar la seua formació coneixent de primera mà les opcions professionals amb les quals es van a trobar quan isquen de l'escola”, ha apuntat.

En la clausura també han estat presents els diputats Pablo Seguí i Rosa Pérez Garijo, així com l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó. Des de l’ECA, el seu director, Vital García-Españaa, ha destacat la intenció del centre de potenciar l'oferta formativa i organitzar aquesta fira professional, que ha celebrat la seua primera edició, “cada dos anys”, en la línia de mantindre l'escola de la Diputació com a referent en l'àmbit formatiu del sector agrícola.