Imatge del plànol del recorregut del triató
Imatge del plànol del recorregut del triató - ABC
Esport

Estes son les afeccions a la circulació este dissabte pel Triatló del Marítim «Ciutat de València»

Les proves es realitzaran des de les 8 fins a les 12.30 hores aproximadament i acolliran uns 2.000 participants

VALÈNCIAActualizado:

Amb motiu de l’edició d’enguany del Triatló del Marítim ‘Ciutat de València’, que se celebra este dissabte, el Centre de Gestió de Trànsit informa sobre les possibles afeccions a la circulació per a vianants i vehicles. Esta competició ciclista té previst acollir aproximadament 2.000 participants i les proves es realitzaran des de les 8 fins a les 12.30 hores aproximadament.

A les 6.30 hores es tallarà el carrer de Pavia amb Font d’En Carròs, i a partir de les 7.45 hores romandrà tancat, de forma total, el carrer de Fausto Elio i l’avinguda dels Tarongers direcció V-21 (mentre que en direcció cap a la platja estarà oberta al trànsit). També estarà tancat a partir d’eixa hora l’accés des de la V-21 per superfície, ací el trànsit es desviarà pel pas inferior d’avinguda Catalunya, i la Ronda Nord sentit Alfauir sense arribar a la rotonda d’Alboraia.

Coincidint amb la carrera, la Universitat Politècnica de València té prevista una jornada de portes obertes on assistiran aproximadament entre 300 i 400 persones. A tal efecte, s’habilitarà el pas de vianants situat en la porta principal del Rectorat, perquè els assistents puguen creuar amb seguretat, ja que coincidirà durant el desenvolupament de la prova ciclista. A més, en este punt s’ha sol·licitat reforç de policia i de voluntaris de l’organització.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana consultar els desviaments d’EMT i que es previnguen els desplaçaments per esta zona.