Imatge d'arxiu del Bombers de València
Imatge d'arxiu del Bombers de València - ROBER SOLSONA

El Consorci Provincial de Bombers de València convoca el I Concurs de Dibuix Infantil «Així són els bombers»

Poden participar xiquets d'entre 4 i 12 anys i els dibuixos s'arreplegaran fins a les 14 hores del 30 de novembre en qualsevol dels parcs de zona o en les Oficines Centrals

VALÈNCIAActualizado:

El Consorci Provincial de Bombers de València (CPBV) ha convocat la primera edició del Concurs de Dibuix Infantil ‘Així són els bombers’. El guardó té com a objectiu millorar el coneixement dels escolars valencians sobre el treball diari que realitzem i els equips i vehicles que s'utilitzen als nostres serveis.

En esta primera edició poden participar xiquets amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys, que cursen actualment Educació Infantil o Primària en la província de València. Sota el títol ‘Així són els bombers’, els xicotets artistes han de plasmar com veuen als efectius del Consorci i la tasca que exerceixen.

“Esta és una professió que sempre ha sigut un referent per als més xicotets i pensem que és important que continue sent-ho. Amb iniciatives com estes tractem d'acostar els bombers als més xicotets”, explica el president del Consorci, Josep Bort.

L'I Concurs de Dibuix Infantil del CPBV estableix quatre categories. El jurat estarà format per membres del Consorci i experts en la matèria. Per a seleccionar les peces guanyadores, els cinc membres del jurat valoraran l'originalitat del dibuix i la qualitat del mateix, tenint sempre present l'edat de l'autor.

El jurat triarà 10 finalistes de cada categoria, que rebran el corresponent diploma i material del Consorci. Als tres primers de cada categories se'ls farà lliurament, a més, d'una rèplica d’un casc d’intervenció dels nostres bombers.

Els dibuixos s'arreplegaran fins a les 14 hores del 30 de novembre de 2017 en qualsevol dels nostres parcs de zona o en les Oficines Centrals.

Els guardons es lliuraran en un acte en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (c/ Guillem de Castro, 8 a València) el dia 22 de desembre de 2017.

Les bases del concurs es troben en https://www.bombersdv.es/blog/concurs-de-dibuix-infantil-aixi-son-els-bombers/