Imatge de la Capella de la Sapiència
Imatge de la Capella de la Sapiència - ABC
ABC en Valencià

Comença la programació musical gratuïta de primavera de la Universitat de València

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de setze concerts

VALÈNCIAActualizado:

La programació musical de primavera de la Universitat de València, organitzada per l’Aula de Música, comença el dimarts, dia 10 d’abril, amb un concert a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic, a les 19.30 hores, amb autors com ara I. Albéniz, F. Granados i A. Piazzolla, entre d’altres. Seran concerts de música de cambra, amb una línia de suport a la música valenciana, i on també es recuperaran autors clàssics com W. A. Mozart, L. V. Beethoven, F. Chopin, F. Mendelssohn, etc. L’entrada és gratuïta fins a completar la capacitat de la sala.

Al llarg dels pròxims tres mesos es faran un total de setze concerts, la major part dels quals començaran a les 19.30 hores i tindran lloc en tres espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset i l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic.

‘Paraules al Concert’ és una iniciativa que s’emmarca de la programació de primavera que es durà a terme el primer dimecres de cada mes a la Capella de la Sapiència de La Nau, a les 19.30 hores. Un acostament a la música a través de diferents conferències i després de la qual es farà el concert.

‘Mostra sonora de música valenciana’ és el títol de la primera conferència del cicle, que tindrà lloc l’11 d’abril i serà a càrrec de la doctora María Ordiñana. La segona cita serà el 2 de maig, on la doctora María José Seguí parlarà sobre ‘Monteverdi i la literatura del Renaixement’. El 6 de juny es farà l’última conferencia de ‘Paraules al Concert’. El doctor Joan B. Boïls, que abordarà el tema de la “Interpretació històrica, entre el rigor i la llibertat’.