Imatge del cartell del acte suspés
Imatge del cartell del acte suspés - ABC
Actualitat

Suspenen l'intent d'entrar al Guinnes dels Rècords en cuinar 3.000 paelles alhora en València

L’Ajuntament mantindrà el dispositiu d’aparcaments que la Policia Local havia preparat per el partit del València

VALÈNCIAActualizado:

Els organitzadors de l’intent de rècord Guinness de cuinat de paelles simultànies han decidit la suspensió de l’esdeveniment. La decisió l’han presa davant la impossibilitat de satisfer les creixents exigències necessàries per batre el rècord, que han dificultat l’assistència massiva, així com la coincidència amb uns altres esdeveniments multitudinaris en la ciutat en les hores prèvies i posteriors a la que s’havia programat esta activitat.

Des de la Junta Central Fallera es »reconeix i s’agraïx l’extens treball fet per La Fallera per la seua gran implicació i per donar viabilitat al repte del rècord». En la mateixa línia, des de l’organisme autònom també «es vol agrair i posar en valor l’esperit festiu de totes les persones que havien fet la reserva per participar en l’esdeveniment».

Amb motiu de la celebració de partits de futbol del València Club de Futbol al camp de Mestalla i del Llevant Unió Esportiva al Ciutat de València i la carrera solidària contra el càncer l’Ajuntament mantindrà el dispositiu d’aparcaments que la Policia Local havia preparat per donar servici als aficionats.