Oceanogràfic de València, este estiu de 2016
Oceanogràfic de València, este estiu de 2016 - ROBER SOLSONA
Turisme

La Ciutat de les Arts i les Ciències, l'espai turístic més conegut de la Comunitat Valenciana

Segons un estudi, més del 22% dels enquestats senyala l'Oceanogràfic com a destinació per davant de platjes o de la ciutat

VALÈNCIAActualizado:

La Ciutat de les Arts i les Ciències lidera la llista dels espais turístics més coneguts de la Comunitat Valenciana. Així ho senyala un estudi de notorietat realitzat per l'empresa Investgroup en tota Espanya, feta en juliol d'este any.

En relació als espais turístics, culturals i de oci de la Comunitat, el 37,3% dels enquestats mencionen la Ciutat de les Arts i les Ciéncies, informa la Generalitat.

El 22,3% destaca un dels elements del complex, l'Oceanogràfic, molt per damunt de la resta de destinacions més populars de la Comunitat Valenciana, com són les platjes –que destaca el 9%– o València ciutat –que destaca un 4,6%–.

A més, el grau de coneixement de la Ciutat de les Arts i les Ciències en el àmbit nacional és del 78%, deu punts més que en 2015.

D'altra banda, un 63% dels enquestats declara una intenció positiva per a visitar el complex en un futur pròxim, segons informen les fonts.